Taloushallinnon ohjelmavuokraus

Yrityksemme käytössä on ASP-toimintamalliin suunniteltu moderni taloushallinnon ohjelmistokokonaisuus Fivaldi. Fivaldi sovelluspalvelu on turvallinen, luotettava ja kustannustehokas kokonaisratkaisu, jonka avulla asiakkaamme voivat siirtyä sähköiseen ja paperittomaan asiointiin helposti ja vaivattomasti ilman suuria investointeja. Asiakas voi käyttää Fivaldia helposti ja vaivattomasti kaikkialla, missä on käytössä nopea internet-yhteys.

 

Tehokkuutta ja työnjakoa taloushallintoon

Fivaldi helpottaa ja tehostaa asiakkaan ja tilitoimiston välistä työnjakoa ja vuorovaikutusta. Ohjelman avulla asiakas voi hoitaa joustavasti osan taloushallinnostaan itse ja ulkoistaa haluamansa osa-alueet meille. Esimerkkejä helposti ja vaivattomasti - osittain tai kokonaan - ulkoistettavista palveluista ovat laskutus, ostolaskujen kierrätys ja maksu, myynti- ja ostoreskontra, palkanlaskenta sekä kirjanpito.

Asiakas saa Fivaldin käyttöönsä ilman suuria kustannuksia. Tuemme asiakasta ohjelmiston käyttöönotossa sekä asiakkaan tarpeiden mukaisten ratkaisujen löytämisessä ja tehtävänjaossa. Fivaldi antaa asiakkaalle myös mahdollisuuden seurata taloushallintoaan sekä saada reaaliaikaista tietoa yrityksensä tilasta ajasta ja paikasta riippumatta.

 

 

logo


logo